B&B lukker – tak for nu

Funder Ådal B&B er under forandring. Fra 1. juli 2022 har vi fundet en fast lejer til lejligheden, jeg vil bruge min tid på naturhave-rådgivning og vi er gået i gang med at renovere huset.

Vi har haft to spændende år med udlejning og vil gerne sige tusind tak til vores mange skønne gæster for gode oplevelser sammen.

Gæstebog og anbefalinger <3

Kære Anna og Mads. Tusind tak for et skønt ophold i Funder Ådal B&B. Fantastisk service udover det normale. Dejlig mad, hvor det smager og ses, at det er hjemmelavet og tænkt over råvarerne. Det er bestemt et sted vi vil anbefale og vende tilbage til. Held og lykke med Jeres fremtidige planer og nye udfordringer. Mange hilsner fra “uheldige” cykelryttere (som blev reddet af Anna). 2021.

Det dejligste og venligste sted vi mødte på hærvejstur. Trætte efter 31 km blev vi mødt af Anna, som gæstfri tog imod og tilbød at vi kunne købe hendes aftensmad – den skønneste vegetar-bolognese jeg nogensinde har smagt. UHM. Fine senge, skøn udsigt og perfekt kogte æg til morgenmaden. TAK ANNA for en dejlig oplevelse. Jeg kan kun anbefale et stop på deres hyggelige B&B. Sofie, 2020.

Min veninde og jeg overnattede i forbindelse med vandring på hærvejen. Anna og Mads var så fine og imødekommende og nede på jorden. Hjalp os med lidt af hvert. Stedet er skønt og har den smukkeste udsigt. Vil helt klart anbefale. Stille værelser. Ida, 2020.

Tusind tak til Anna og Mads for varm velkomst, dejlig mad, hyggelig og nærværende stemning, god udsigt og hjælp til ridewithgps. De bedste anbefalinger herfra. Klaus, 2020.

På den spanske Caminoen taler man ofte om den daglige “camino-engel”, den person, der lige giver én den helt specielle oplevelse, der gør dagen det helt perfekt. Det må kunne overføres til Hærvejen, hvor Anna og Mads helt klart tager pladsen med deres utroligt smukke sted, store gæstfrihed med god mad og bare rigtigt hyggelig stemning. Tak for det! Urban, 2020