Naturhavedesign ved Anna Bonnichsen

Har du lyst til mere natur i din have? Sådan får du en oplevelsesrig, smuk og nem have.

Uanset hvor stor haven er og om du har en gammel have, naturgrund eller bar mark i et nybyggerkvarter, er der mange potentialer og muligheder. Jeg tager udgangspunkt i havens forhold og dine ønsker – men overordnet vil mit havedesign altid bestå af naturvenlige, klimavenlige, spiselige, børnevenlige, sanselige og plejenemme elementer.

Jeg har blandt andet arbejdet med bynatur og biodiversitet på Naturhistorisk Museum Aarhus og undervist i Københavns Skolehaver. Jeg har anlagt blomstereng og vand i haven, bygget kvashegn og insekthotel, slået med le og podet frugttræer mm. Jeg arbejder ud fra naturens egne dynamikker for at skabe levesteder for dyr og planter inspireret af naturtyper og hjemmehørende arter, men også principper om skovhave og permakultur.

Har du brug for en telefonsamtale, et havebesøg med overordnede linjer og ideer, en plantegning eller en beskrivelse med vejledning og planteliste?

Interesseret i at vide mere, så kontakt mig til en uforpligtende snak på telefon +4560774966 eller email: bonnichsen15@gmail.com.

Jeg er blevet konsulent hos Vildskab, som ud over havedesign også tilbyder kommunale og erhvervsprojekter, kurser og foredrag.