Naturhavedesign

Har du lyst til mere natur i din have? Sådan får du en oplevelsesrig, smuk og nem have.

Uanset hvor stor haven er og om du har en gammel have, naturgrund eller bar mark i et nybyggerkvarter, er der mange potentialer og muligheder. Jeg tager udgangspunkt i havens forhold og dine ønsker. Primært består mit havedesign af naturvenlige tiltag – som også er klimavenlige, spiselige, børnevenlige, sanselige og plejenemme.

Jeg har blandt andet arbejdet med bynatur og biodiversitet på Naturhistorisk Museum Aarhus og undervist i Københavns Skolehaver. Jeg har anlagt blomstereng og vand i haven, bygget kvashegn og insekthotel, slået med le og podet frugttræer mm. Jeg arbejder ud fra naturens egne dynamikker for at skabe levesteder for dyr og planter inspireret af naturtyper og hjemmehørende arter.

Har du brug for en telefonsamtale, et havebesøg med overordnede linjer og ideer, en haveskitse eller en beskrivelse med vejledning og planteliste?

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt mig til en uforpligtende snak på telefon +4560774966 eller email: bonnichsen15@gmail.com.

Har du store planer og ideer, så er jeg blevet konsulent hos Vildskab, som ud over havedesign også tilbyder kommunale og erhvervsprojekter, kurser og foredrag.

Lokalt producerede grøntsager er bæredygtige, især som en stor fælleshave sammen med andre og hjælper hinanden med at få afgrøderne til at lykkes. Kontakt derfor Hanne Gustavussen havekonsulent i økologiske spiselige haver.